Κατεβάστε την εφαρμογή

Αποστολές στην Ελλάδα & σε όλο τον κόσμο

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Η εταιρεία Courier4u δραστηριοποιείται στο χώρο των ταχυμεταφορών από το 1999 και έχει έδρα επί της οδού Ανδρομάχης 136, στην Καλλιθεα. 

Από τη πρώτη μέρα λειτουργίας, στοχεύουμε να γίνουμε κομμάτι μιας μεγάλης εικόνας και να συνεισφέρουμε στους ανθρώπους γύρω μας.

Όραμα μας, είναι να φροντίζουμε αδιάκοπα τα θέλω σας στο παρόν και να προβλέπουμε το μέλλον. Να είμαστε καθημερινά εδώ, για να παρέχουμε λύση σε όλες τις ανάγκες σας για ταχυμεταφορά.

Στην Courier4u επιδιώκουμε πάντα να κάνουμε τη διαφορά και να εξελισσόμαστε.

Βάζουμε τους ανθρώπους στο επίκεντρο, δίνοντας μεγάλη αξία σε όσους βρίσκονται κοντά μας. Χτίζουμε την επιχειρηματική επιτυχία των συνεργατών μας και δημιουργούμε μια αλυσίδα που ενώνει κάθε προσδοκία και οδηγεί σε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Καθημερινά, φροντίζουμε να διεξάγουμε με επιτυχία τις αποστολές μας και το πετυχαίνουμε πάντα, χάρης την καινοτομία και την ευελιξία που διαθέτουμε σε κάθε σημείο του ορίζοντα των ταχυμεταφορών.

Το Όραμά μας

 

Στόχος μας είναι η εξειδίκευση και η ποιότητα, στο τομέα δραστηριότητας μας, που αφορά στο ευρύτερο πεδίο Ταχυμεταφοράς Δεμάτων και Εγγράφων, τόσο για αποστολες εντός Ελλάδος όσο και στις Υπηρεσίες Διεθνών Αποστολών.

Η εταιρία μας παρέχει τις πλέον Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες καλύπτοντας πλήρως όλο το εύρος των μεταφορικών αναγκών των Πελατών μας μέσω ενός βελτιστοποιημένου & αποδοτικού συστήματος δικτύου και επικοινωνιών.

Θέλουμε να εδραιωθούμε ως ο Προτιμώμενος Συνεργάτης στην συνείδηση των Πελατών μας, ως μια εναλλακτική των πολυεθνικών δικτύων και των παραδοσιακών ταχυδρομικών υπηρεσιών, μέσω της παροχής εξατομικευμένων και ευέλικτων προϊόντων και υπηρεσιών.

Στη Courier 4u πιστεύουμε ότι η μαζική παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών δε καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Στην εποχή του Internet και της ταχύτητας που όλο και περισσότερες επιχειρήσεις γεννώνται και εξελίσσονται από μια έξυπνη ιδέα, οι υπηρεσίες αυτές θα πρέπει να αντικατασταθούν από υψηλής ποιότητας και στοχευμένες υπηρεσίες παροχών που θα απευθύνονται σε εξατομεικευμένες κατηγορίες πελατών.

Ο στόχος μας δεν είναι να μας προτιμάται μόνο για τις ανταγωνιστικές τιμές μας.

Επιζητούμε τη συνεργασία με ανθρώπους που απαιτούν βαθιά γνώση της μεταφοράς και είναι σε θέση να εκτιμήσουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε συνεργασίες χωρίς λάθη και οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα λογικό αλλά όχι απαραίτητα το φθηνότερο αντίτιμο γι αυτή τη συνεργασία

Nέες μειωμένες τιμές για πελάτες Λιανικής.

Στείλτε σε οποιαδήποτε προορισμό το δέμα σας με συνέπεια, ασφάλεια και στην καλύτερη τιμή.