Η Εταιρεία

Η Courier 4u είναι η τελική συγχώνευση εταιρειών υψηλής ποιότητας Υπηρεσιών Ταχυμεταφοράς, Διαμεταφοράς και βαρέων φορτίων (cargo) που αναπτύσσουν δραστηριότητες στην Ελλάδα από το 1990.

Αρχικά ως φορέας παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς δεμάτων εντός Αττικής, επεκτάθηκε ταχύτατα για να προσφέρει κάλυψη σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, μέσω ενός αποτελεσματικού δικτύου έμπειρων συνεργατών αδειοδοτημένων από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.).

Η επιχείρηση είναι γνωστή για τις εξαιρετικές υπηρεσίες και την ευελιξία της, με αποτέλεσμα να αποκτήσει μια εκτενή βάση πελατών που καλύπτει όλους τους δυναμικούς τομείς της Ελληνικής Αγοράς.

Με περισσότερα από 150 άτομα ειδικά εκπαιδευμένους υπαλλήλους και ιδιόκτητο στόλο 80 περίπου οχημάτων, με πλήρη μηχανογραφική κάλυψη στα τμήματα της παρέχει τις υπηρεσίες της χωρίς κανένα ποιοτικό συμβιβασμό.

Η εταιρεία μας διαθέτει χώρους συνολικού εμβαδού 8,000 m2. Στο Κορωπί, στον Ασπρόπυργο και στα Οινόφυτα διαθέτει χώρους για Express Logistic και Cross Docking, ενώ σε κεντρικά σημεία της Αθήνας υπάρχουν υποκαταστήματα για συγκέντρωση και διανομή των εγγράφων και μικροδεμάτων στο Λεκανοπέδιο.

Το Όραμά μας

Η στόχευση μας είναι η εξειδίκευση και η ποιότητα, στο τομέα δραστηριότητας μας, που αφορά στο ευρύτερο πεδίο Ταχυμεταφοράς Δεμάτων και Εγγράφων, τόσο όσο αφορά τις εντός Ελλάδος αποστολές όσο και στις Υπηρεσίες Διεθνών Αποστολών.
Τούτο συνεπάγεται ώστε η εταιρία, να παρέχει τις πλέον Υψηλής Ποιότητας Υπηρεσίες καλύπτοντας πλήρως όλο το εύρος των μεταφορικών αναγκών των Πελατών μας μέσω ενός βελτιστοποιημένου & αποδοτικού συστήματος δικτύου και επικοινωνιών.

Θέλουμε να εδραιωθούμε ως ο Προτιμώμενος Συνεργάτης στην συνείδηση των Πελατών μας, ως μια εναλλακτική των πολυεθνικών δικτύων και των παραδοσιακών ταχυδρομικών υπηρεσιών, μέσω της παροχής εξατομικευμένων και ευέλικτων προϊόντων και υπηρεσιών.

Στη Courier 4u  πιστεύουμε ότι η μαζική παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών δε καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Στην εποχή του Internet και της ταχύτητας που όλο καιπερισσότερες επιχειρήσεις γεννώνται και εξελίσσονται από μια έξυπνη ιδέα, οι υπηρεσίες αυτές θα πρέπει να αντικατασταθούν από υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που θα απευθύνονται σε στοχευόμενες κατηγορίες πελατών.

Δεν θέλουμε να προτιμάται από πελάτες μόνο με τη λογική της εταιρείας με τη χαμηλότερη τιμή.

Επιζητούμε τη συνεργασία με ανθρώπους που απαιτούν βαθιά γνώση της μεταφοράς και είναι σε θέση να εκτιμήσουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε συνεργασίες χωρίς λάθη και οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα λογικό αλλά όχι απαραίτητα το φθηνότερο αντίτιμο γι αυτή τη συνεργασία

Οι νέες μειωμένες τιμές για πελάτες Λιανικής.
Στείλτε σε οποιαδήποτε προορισμό την αλληλογραφία σας με συνέπεια, ασφάλεια και στην καλύτερη τιμή.